AfdrukkenExport ICS

Manege Fjordhest-Gard - Hoenderloo,
Categorie:
Wedstrijden - show

De jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch zal dit jaar gehouden worden op 16 juni.
De keuringen starten om 10.00 uur en waarschijnlijk zal de winnaar omstreeks 16.00 uur bekend zijn.
De keurmeester is mevrouw S. Mogony. Mochten er voldoende inschrijvingen komen dan zal er een tweede keurmeester aangesteld worden. Dan pas zal ook bepaald worden wie de reuen en wie de teven gaat keuren.

Mede omdat alle honden aan de lijn worden gehouden is het toegestaan om loopse teven mee te brengen.

In de middagpauze is er voor de jongsten de mogelijkheid om te laten zien hoe goed dat zij een hond kunnen voorbrengen tijdens de juniorhandling (gratis). Deelnemers ouder dan vier jaar moeten dan een aantal opdrachten uitvoeren en de hond laten keuren door keurmeester mevrouw L. Reeskamp. Uiteraard is er voor elke deelnemer een presentje na afloop en voor de winnaar of winnares een leuke prijs. (Inschrijven op de dag van de show)

De inschrijvingen kunnen online gedaan worden via deze link ………………………De inschrijvingen sluiten op 11 mei.
Heeft U problemen met het inschrijven neem dan contact op met onderstaande.

Inschrijfgeld bedraagt €10,- voor de baby-en puppyklasse, voor de overige klassen €30,- en voor niet leden €40,- er dient betaald te worden voor 12 mei.

Wellicht tot ziens op 16 juni in Hoenderloo.

Katja Aelen.
evenementen@heidewachtelvereniging.nl