Op 31 mei 2017 staat om 19.00 uur de inschrijving open voor de SJP (Standaard Jachthonden Proeven, voorheen de “De KNJV proef” en op 1 juni 2017 staat de inschrijving open voor de MAP (Meervoudige Apporteer Proef).
De inschrijvingen gaan via de website MY ORWEJA, zie www.orweja.nl

Ons advies is om je profiel alvast in orde te maken op My ORWEJA.
Mocht je nog geen profiel aangemaakt hebben, doe dit dan zo spoedig mogelijk. Wat je in je profiel vermeldt, komt ook in de catalogus te staan en op je diploma.
Je bent zelf verantwoordelijk voor je basisgegevens in My ORWEJA. Correct invullen voorkomt veel werk voor het wedstrijdsecretariaat.

Indien van toepassing, scan je nieuwe KJV lidmaatschapspas (2017) in.

SJP - Standaard Jachthonden Proef
Op 9 september 2017 organiseert de Nederlandse vereniging van Heidewachtelliefhebbers in samenwerking met de Bracco Italiano Club haar SJP.

MAP - Meervoudige Apporteer Proef
Op 12 september 2017 organiseert de Nederlandse vereniging van Heidewachtelliefhebbers in samenwerking met de Cesky Fousek, Epagneul Breton, Griffon Korthals, en de Vizlavereniging onder de naam de 5 Continentalen haar MAP.

Om mee te mogen doen aan een MAP moeten er 2 officiële diploma’s behaald zijn. Voor exacte eisen, zie de ORWEJA site. Algemeen Reglement Jachthondenproeven

Wij adviseren iedereen om “Het Rode Boekje” te lezen voordat je aan een wedstrijd of proef gaat deelnemen. In het rode boekje worden de proeven en de wedstrijdreglementen beschreven.
Het rode boekje is via ORWEJA te bestellen, maar ook digitaal te lezen op de ORWEJA site. Kijk op de ORWEJA site onder de knop reglementen en klik Algemeen Reglement Jachthondenproeven aan.

Geen deelnemer, maar wel geïnteresseerd in de werkende Heidewachtel? Iedereen is welkom op onze wedstrijden. Verdere informatie volgt via de sociale media.

Namens de commissie wedstrijden wensen wij iedereen succes met de voorbereiding op de proeven en wedstrijden.

ZwemEend
Commissie wedstrijden