boekHeidewachtel2017

Eind november 2017 verschijnt de derde volledig herziene druk van het boek De Heidewachtel,
uitgave van de Nederlandse Vereniging van Heidewachtelliefhebbers.

De nieuwe uitgave van het boek is full-colour, gebonden en voorzien van een harde omslag, ook in kleur uitgevoerd.
De prijs bedraagt € 22,50 per exemplaar, exclusief verzendkosten.

Tijdens de voorinschrijvingsperiode tot en met 16 november 2017 wordt het boek aangeboden voor de introductieprijs van € 17,50 per exemplaar (exclusief verzend- en verpakkingskosten).

Het is vanaf nu mogelijk het boek te bestellen door € 22,00 (€ 17,50 (boek) + € 4,50* ( verzend- en verpakkingskosten ) over te maken op Raborekening NL48 RABO 0152 3813 41 t.n.v. Heidewachtelvereniging. Onder vermelding van ‘boek’ , uw naam, adres, postcode en woonplaats. Direct na het verschijnen van het boek wordt het aan u toegestuurd.

NB: Het boek is uiteraard op de jubileumavond te koop voor de speciale introductieprijs van € 17,50.

* Verzend- en verpakkingskosten buitenland (binnen de EG) € 10,50. Verzend- en verpakkingskosten voor meerdere exemplaren en verzending buiten de EG op aanvraag.