Zweetproef C in Budel

Gisteren heeft in Budel de door onze vereniging georganiseerde Zweetproef C plaatsgevonden.
De weersomstandigheden waren prima, de hele dag zon. Het gezelschap deelnemende honden was gemêleerd: heidewachtel, dashond, Steirische Rauhaarbracke, Alpenländische Dachsbrak, Bayerische Gebirgsschweisshund en de Parson Russel terrier deden mee. Deze keer was het een spoor dat 40 tot 44 uur oud was. Het was op maandag gelegd en door de regen goed overspoeld. Daar kwam nog over heen dat het in de nacht van dinsdag op woensdag gevroren had. Dat betekende dat het voor de honden niet gemakkelijk was. Toch slaagden zeven van de acht combinaties, waaronder ook de twee heidewachtels die meededen. Geert Prast haalde met zijn heidewachtel zelfs de volle honderd punten en kreeg een Reserve CACT.
De winnaar is geworden Geert Cretier met, zijn Alpenländische Dachsbrak, Cimbo vom Sassauna. Met honderd punten en kreeg een CACT.
We kunnen terugkijken op een leuke dag, een mooie wedstrijd en goed gezinde mensen.

Uitslag Zweetspoor C 20-11-2019

1 U 100 pt. CACT Cimbo vom Sassauna, Alpenländische Dachsbrak, Geert Cretier
2 U 100 pt. RES CACT Ziggylicious v. Loenerhof, heidewachtel, Geert Prast
3 U 85 pt. Ingo vom tal Wachau, Steirische Rauhaarbracke, Roel Hendrix
4 U 85 pt. Sun Moon Stars Dodie, Parson Russell Terrier, Jos Meessen
5 ZG 82 pt. Tuur v.h. Bessenveld, dashond ruwharig standaard, Linda Weijnans
6 ZG 75 pt. Nice to get you v. Loenerhof, heidewachtel, Mirjam Broos
7 G 50 pt. J’Adore Fien v.’t Klaphek, dashond ruwharig standaard, Arline Meijer

De foto's bij dit bericht zijn gemaakt door Katja Aelen.