Een week vol met activiteiten

Begonnen, op zondag 1 oktober met de aanlegtest en fokgeschiktheidskeuring najaar 2023. Nu geen stromende regen zoals in het voorjaar maar zomerse temperaturen en zon. Bijna twintig heidewachtels deden deze keer mee. De dag verliep vlot en de sfeer was aangenaam en ontspannen.
In de loop van de week vond de eerste theorie-avond voor de thematraining ‘loslopen en komen’ plaats verzorgd door Ine en Manfred Wenting. Een boeiende avond, zoals de deelnemers aan het slot lieten weten.

Op vrijdag volgde de jeugdveldwedstrijd in Ouwerkerk. Ook hier waren de weergoden ons goedgezind. Een mooie dag met aan het einde een heidewachtel als winnaar: Jesper van Maurice Coenen.
Vandaag werd in Noord-Limburg de eerste van de vier thematrainingen ‘loslopen en komen’ gehouden o.l.v. Elin van de Vossenberg en Lincy Nellissen. De dames hadden de thematraining tot in de puntjes voorbereid. Niet alleen hadden de honden aan het eind van de dag de koppies vol. Hetzelfde gold voor de baasjes. Heel tevreden ging iedereen huiswaarts.

Het is een mooie week geworden. En dat was niet mogelijk geweest zonder de mensen die met hun heidewachtels hebben meegedaan, de vrijwilligers die weer hun beste beentje hebben voorgezet, keurmeesters, instructeurs, veldeigenaren. Allen bedankt!!

Deel dit bericht:
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this