Extra online Algemene Vergadering en aansluitend online ledenoverleg

Op 25 november 2021 vindt een extra Algemene vergadering plaats; aansluitend hieraan zal een online ledenoverleg worden gehouden.
Na 15 november a.s. ontvangen de leden een e-mail waarin o.a. wordt aangegeven hoe leden zich kunnen aanmelden voor de online Algemene Vergadering en het online ledenoverleg. Zoals in het verenigingsblad van oktober al stond zullen alle benodigde stukken voor de extra Algemene Vergadering bij de e-mail worden gevoegd. De agenda van de extra Algemene Vergadering staat op blz.27 van het oktobernummer van het verenigingsblad.

De agenda ledenoverleg zal ook na 15 november a.s. per e-mail worden toegezonden. Wie vragen heeft voor het ledenoverleg? Stuur die z.s.m. naar secretaris@heidewachtelvereniging.nl

Evenement delen

• Datum: 25 november 2021