Kampioenschapsclubmatch 2021

Op 27 juni 2021 hoopt de vereniging weer de kampioenschapsclubmatch te organiseren. de kampioenschapsclubmatch wordt gehouden in Hoenderloo bij manege Fjordhest-Gard.
De keurmeester deze dag zal de heer Gerard Mensink zijn.
Ondanks het feit dat het onduidelijk is wanneer de coronamaatregelen worden versoepeld heeft het bestuur  besloten om de inschrijving voor de kampioenschapsclubmatch vanaf nu te openen.
De reden hiervoor is dat er anders onvoldoende tijd is om de kampioenschapsclubmatch verantwoord te kunnen organiseren.
Vanzelfsprekend is het daadwerkelijk doorgaan van de kampioenschapsclubmatch afhankelijk van de versoepelingen van de coronamaatregelen. Dat is het voorbehoud dat we dienen te maken.
‘s Morgens worden de reuen gekeurd en ‘s middags de teven.
Helaas hebben we moeten besluiten de juniorhandling tijdens deze kampioenschapsclubmatch niet door te laten gaan.
De inschrijving is gesloten.

Evenement delen

• Datum: 27 juni 2021