SJP-oefensessie op 8 mei a.s.

De inschrijving is gesloten.

 

Je hebt met je heidewachtel jachthondentraining gevolgd en je wilt eigenlijk wel aan een SJP deelnemen, maar je twijfelt of jij en je hond het wel kunnen!
Of je hebt al aan jachthondenproeven deelgenomen en loopt telkens tegen problemen aan waardoor de SJP niet dat brengt wat je graag zou willen.
Is daar in jouw geval sprake van of ben je tegen een ander probleem met de SJP aangelopen dan is de SJP-oefensessie zeker iets voor jou.
De SJP-oefensessie wordt op zaterdag 7 mei en zondag 8 mei op twee locaties  in het land door de vereniging georganiseerd. Op zaterdag bij Tull en ‘t Waal bij Utrecht en op zondag in Heelweg vlakbij Doetinchem.
Het bestuur heeft Martine Brenkman (SJP-keurmeester) en Marjo Hagoort (Kynologisch instructeur) bereid gevonden de SJP-oefensessie te verzorgen. Ze worden daarbij geholpen door enkele SJP-keurmeesters en jachthondeninstructeurs.
Programma en kosten
Omdat bij de inschrijving gevraagd wordt wat de problemen zijn die je ervaart, zal het programma zoveel mogelijk op de individuele deelnemer worden toegesneden. Daarnaast kunnen alle C/B onderdelen tijdens de sessie worden geoefend.

Evenement delen

Details

  • Datum: 8 mei 2022
  • Tijd: 09:00 - 16:00
  • Categorieën: Evenementen

Organisator

Locatie

  • Terrein hondentraining Cookie
    Zelhemseweg 59
    Heelweg,
    7055 AA
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this