Kampioenschapsclubmatch tevens Zuchtschau IMP (UPDATE)

13, 14 en 15 oktober vindt de Internationale Münsterländer Prüfung (IMP) plaats, die deze keer door onze vereniging wordt georganiseerd. De IMP begint dit jaar op 13 oktober met een Zuchtschau die tevens officiële kampioenschapsclubmatch (KCM) is. Naast de deelnemende heidewachtels aan de IMP kunnen ook alle andere heidewachtels met een stamboom deelnemen aan deze KCM.
De locatie van de KCM is: Manege De Liemers, Byvank 4a, 7037 DA Beek (gem.Montferland).
Gezien het aantal deelnemers zijn als keurmeester naast de heren Dietrich Berning (D) en Dick Rutten (NL), mevrouw Lida Reeskamp-Blok (NL) en de heer Klaus Lienbacher (Oostenrijk) aangetrokken. De reuen worden gekeurd door mevr. Reeskamp-Blok en de heer Lienbacher; de teven door de heren Berning en Rutten.
Omdat alle honden aan de lijn worden gehouden is het toegestaan loopse teven mee te brengen.

Wie nog vragen heeft stuurt een e-mail naar evenementen@heidewachtelvereniging.nl

Evenement delen

• Datum: 13 oktober 2022