Kampioenschapsclubmatch tevens Zuchtschau IMP

13, 14 en 15 oktober vindt de Internationale Münsterländer Prüfung (IMP) plaats, die deze keer door onze vereniging wordt georganiseerd. De IMP begint dit jaar op 13 oktober met een Zuchtschau die tevens officiële kampioenschapsclubmatch (KCM) is. Naast de deelnemende heidewachtels aan de IMP kunnen ook alle andere heidewachtels met een stamboom deelnemen aan deze KCM.
De locatie van de KCM wordt later bekend gemaakt en zal in de omgeving van Nijmegen zijn.  Keurmeesters zijn de heren Dietrich Berning (D) en Dick Rutten (NL).
Omdat alle honden aan de lijn worden gehouden is het toegestaan loopse teven mee te brengen.
Om in te schrijven klik hier en het inschrijfformulier wordt geopend.
Inschrijven en betalen voor 8 september a.s. Let op! De inschrijving sluit automatisch op 8 september.

Wie nog vragen heeft stuurt een e-mail naar evenementen@heidewachtelvereniging.nl

Evenement delen