Melding dekking

Met de inzending van dit formulier wordt de dekking gemeld en verklaren de eigenaren van bovengenoemde reu en teef dat beide ouderdieren voldoen aan de gestelde eisen in het verenigingsfokreglement (VFR) van de Nederlandse Vereniging van Heidewachtelliefhebbers, en dat gezondheid en karakter/gedrag van beide ouderdieren ten tijde van de dekking voldoen aan de gezondheidseisen (Artikel 4) en de karaktereisen (Artikel 5) zoals opgenomen in het verenigingsfokreglement.

NB: Belangrijke wijzigingen in gezondheid of karakter/gedrag die zich voordoen na afgifte van een toekenningscertificaat dienen, voordat besloten wordt tot een eventuele dekking, gemeld te worden bij de secretaris van de vereniging.

Dit kan via secretaris@heidewachtelvereniging.nl

Bij gebruik van een buitenlandse dekreu dient de fokker bij de dekmelding een kopie van de stamboom van de reu mee te sturen, plus documenten waaruit blijkt dat de reu goedgekeurd is als dekreu in het land waar de reu woont, en voldoet aan Artikel 2.6 in het verenigingsfokreglement.

Let op: Het kan enige tijd duren voordat de dekmelding daadwerkelijk op de website vermeld staat. Uiterlijk drie weken na de dekking zal die vermeld staan op de website.

 

 • Gegevens combinatie

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 512 MB.
   • Welke persoonsgegevens mogen op de website geplaatst worden?

   • DD dash MM dash JJJJ
   Previous Next
   Close
   Test Caption
   Test Description goes like this