Geslaagde Kampioenschapsclubmatch 2021

Hoenderloo, zondag 27 juni 2021: Een zonovergoten dag. Opgewekte stemming en goede humeuren. Na twee jaar mag de vereniging weer een kampioenschapsclubmatch houden. Nog wel met enkele beperkingen, maar daar is overheen te komen. Kortom een opperbeste stemming gedurende de hele dag.
Aan het eind van de dag werd voor de eerste keer de Wout Arxhoekwisseltrofee uitgereikt. Deze prijs was voor Lysanne Wyatt van de Chesannehof van Jacobijn Mentrop-Joosten.
De winnaar van de kampioenschapsclubmatch 2021 werd Lijov II aus der Wolfskammer van Marjo Hagoort.
Winnaars gefeliciteerd, deelnemers, keurmeester, vrijwilligers en organisatie hartelijk bedankt  want zonder jullie was het niet mogelijk geweest om er een geslaagde, gezellige en fijne dag van te maken.
Op naar 2022 en dan hopelijk weer met veel publiek.