Hond van het Jaar Show 2019 op 12 januari a.s.

De Hond van het Jaar Show is geen tentoonstelling waarvoor je je kunt inschrijven. Je kunt voor de Hond van het Jaar Show worden uitgenodigd als je hond zich op tentoonstellingen in het afgelopen kalenderjaar heeft gekwalificeerd.
De Hond van het Jaar Show 2019 vindt plaats op zondag 12 januari 2020. Meer informatie vind je op de pagina Hond van het Jaar Show 2019 van de Raad van Beheer.
De uitnodiging vindt plaats als:

• Je hond heeft zich in het afgelopen jaar op een in Nederland gehouden CAC- of CAC/CACIB-tentoonstelling voor alle rassen of een bepaalde rasgroep als eerste, tweede of derde in zijn rasgroep geplaatst.
  • Je hond is in het afgelopen jaar Clubwinnaar geworden op een Kampioenschapsclubmatch van het betreffende ras.
  • Je hond is in het afgelopen jaar op een CAC- of CAC/CACIB-tentoonstelling voor alle rassen of een specifieke rasgroep beste veteraan van de dag geworden.
  • Kwalificatie is alleen mogelijk als je hond in het Nederlands Honden Stamboek (NHSB) is ingeschreven en de eigenaar Nederlands ingezetene is.

Dit jaar hebben twee heidewachtels zich weten te kwalificeren voor deze show t.w.
Liannee Silvius met Benthe van de Blanke Sporen en Ellen van Leuken met Bowie.
Wij wensen Liannee en Ellen met hun heidewachtels heel veel succes op de Hond van het Jaar Show.
Mocht er nog iemand zijn van wie wij niet weten dat die zich voor deze show gekwalificeerd heeft en uitgenodigd is, meld je bij onze secretaris zodat we ook jouw naam en foto aan dit bericht kunnen toevoegen.