Clubmatch 2022

De vereniging kan terugkijken op een geslaagde kampioenschapsclubmatch 2022. Meer dan 55 heidewachtels hebben zich van hun beste kant laten zien op deze in een ontspannen en gemoedelijke sfeer verlopen clubmatch.
De winnaar van de clubmatch 2022 is Kyra van de Rooise Dreven van Jos van der Velden geworden. De Wout Arxhoekwisseltrofee voor de beste jeugdhond van de kampioenschapsclubmatch ging dit jaar naar Monkey Business van Loenerhof van Loes van den Elsen. De complete uitslag verschijnt in het volgende nummer van het verenigingsblad.

Zonder deelnemers geen clubmatch! En een clubmatch houden is niet mogelijk zonder de inzet van vrijwilligers. Het bestuur bedankt deelnemers,  alle vrijwilligers, organisatie, keurmeester voor hun inzet die er voor gezorgd hebben dat we kunnen terugkijken op een geslaagde clubmatch 2022. Ook een woord van dank voor de familie Van  Bon van manege Fjordhest-gard waar we de clubmatch mochten houden.

Op de  bijgevoegde foto's de winnaar van de clubmatch Kyra van de Rooise Dreven van Jos van der Velden; de beste reu Heras van de Westpolderjagers van Lincy Nellissen; de reserve beste reu Vennis van de Rooise Dreven van Gerda van den Berg;  de reserve beste teef Kess River van Loenerhof van Judith van Dijk. En eerste op de Junior Handling Otto den Ouden met Moritz en tweede op de juniorhandling Marinde van Huet met Coco.