MAP Putten ook geslaagd

Het is al weer meer dan een week geleden dat de door onze vereniging georganiseerde MAP in Putten heeft plaatsgevonden. Hoewel we van deze proef tot nu geen foto’s hebben ontvangen willen we niet langer wachten met een berichtje over de proef.

Als vereniging kunnen we terugkijken op een prima georganiseerde proef. Dit jaar konden we weer een beroep doen op vele vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen proef. Organisatie en vrijwilligers hartelijk dank voor de inzet.

Over de resultaten valt niet te klagen. Er zijn 13 A-diploma’s uitgereikt en 10 B-diploma’s, waarvan 2 A-diploma’s 4-B diploma’s aan heidewachtels.

Beste heidewachtels met een A-diploma Kyte River van Loenerhof (535p)- Ymke de Groot en Unlimited Falco van de Chesannehof (515p-) – Roger van der Wauw

Beste heidewachtels met een B-diploma: Vychor van de Westpolderjagers (535p)-William Jetten; Vieve Matice van de Chesannehof (500p) Henk Verhaaf; Lucky von den Emswiesen ( 492p)- Loes van Erp; Lijov II aus der Wolfskammer (455p)- Marjo Hagoort.

Winnaar van de MAP is geworden Grote Münsterländer Emke van het Zonnebeekbos

De volledige uitslag is te vinden op https://orweja.nl

Deel dit bericht:
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this