Mededelingen

Het nummer van het verenigingsblad dat normaliter rond deze tijd bij de leden in de brievenbus zou vallen, zal helaas niet verschijnen.
Als gevolg van de coronacrisis heeft de vereniging, zoals bekend, activiteiten moeten afzeggen.
De aanlegtest en fokgeschiktheidskeuring in maart, de nestevaluatie in april en de kampioenschapsclubmatch in juni moesten allemaal geschrapt worden.
De Algemene Vergadering is uitgesteld. Overigens is voor deze vergadering een nieuwe datum vastgesteld:
25 september a.s.
Ook voor de aanlegtest en fokgeschiktheidskeuring, dit najaar, is een nieuwe datum geprikt:
27 september a.s.
Onder normale omstandigheden waren over al deze activiteiten, verslagen, foto’s en impressies in het verenigingsblad verschenen en daarmee zou het blad voor een groot deel zijn gevuld.
Jammer genoeg zijn er nu onvoldoende artikelen om, zoals de leden gewend zijn, een aantrekkelijk blad in de brievenbus te laten vallen
Daarom wordt het volgende nummer een gecombineerd ‘zomer’-nummer.
Het streven is om dit nummer in de eerste helft van augustus bij de leden in de brievenbus te laten vallen.
In dit nummer zal ook de agenda voor de Algemene Vergadering op 25 september a.s. worden geplaatst.
Zoals bekend moeten er bij het organiseren en houden van bijeenkomsten aan een aantal eisen worden voldaan die verband houden met de overheidsmaatregelen over het coronavirus.
Daarom zal er aan de leden gevraagd worden om vooraf aan te geven of men aanwezig zal zijn op de Algemene Vergadering. In het komende nummer zal hier uitgebreid aandacht aan worden besteed.

Helaas beschikken wij van een aantal leden niet over een correct e-mailadres ( of mogelijk is de mailbox vol).
Als u twijfelt of wij het juiste e-mailadres van u hebben of u weet dat wij geen e-mailadres van u hebben wilt u uw e-mailadres dan a.u.b. mailen naar secretaris@heidewachtelvereniging.nl ? Alvast bedankt!