Wout Arxhoek plotseling overleden

Vandaag kregen wij het vreselijke verdrietige bericht dat Wout Arxhoek gisteren plotseling is overleden. Wout was een bekend gezicht binnen onze vereniging. Als exterieurkeurmeester keurde hij op de aanlegtest en fokgeschiktheidskeuring en regelmatig ook op de Kampioenschapsclubmatch van onze vereniging. Een echte jachthondenman die zelf ook een heidewachtel had.
Velen die zijn enthousiaste en begrijpelijke uitleg hebben gehoord over de honden tijdens bijvoorbeeld de aanlegtest en fokgeschiktheidskeuring zullen er heel veel van geleerd hebben.

Wij zullen Wout missen. Wij wensen zijn vrouw, zoon, kleinkind en verdere naaste familie in deze inktzwarte periode heel veel sterkte en kracht om dit grote verlies te kunnen dragen.

Bestuur Nederlandse Vereniging van Heidewachtelliefhebbers