Inschrijven voor een Evenement of overige formulieren

Als vereniging vinden we het fijn dat er veel leden meedoen aan de door de vereniging georganiseerde evenementen. Om inschrijven zo makkelijk mogelijk te maken staan hieronder alle actuele evenementen waarvoor de inschrijving is geopend.
Let op! Als er geen evenementen zijn of de inschrijfdatum is verlopen, worden er geen formulieren getoond.

Let op!

Voordat u begint met het invullen van een formulier:
  1. Lees het formulier eerst door en controleer of u alle gegevens bij de hand heeft.
  2. Indien bijlages gevraagd worden, controleer de bestandsgrootte. (Klik met de rechtermuisknop op het document en bekijk dan de eigenschappen) Zorg er voor dat ingescande documenten niet groter zijn dan 200 kb.
  3. Vul daarna het formulier in, voeg de bijlagen toe en klik één keer op verzenden. Wacht daarna op de bevestiging.
Hoe scan je een document in en zorg je ervoor dat de bestandsgrootte klein blijft.
  1. Selecteer in het scanprogramma wat u gebruikt het juiste scanformaat (A4 210 x 297 mm)
  2. Kies het juiste uitvoertype (Kleur zwart-wit of grijstinten) Kleur is ok.
  3. Stel de juiste resolutie in. Let op, dit is bepalend voor de grootte van het uiteindelijke bestand. Kies een resolutie lager dan 100 dpi, voor een goed leesbare scan is 72 dpi voldoende. Een scan van een stamboom in 75 dpi is ongeveer 100 kb groot, dezelfde scan in 100 dpi is ca 165 kb groot.
  4. Selecteer het bestandstype, bij voorkeur pdf.
  5. Bestaande scans zijn vaak eenvoudig te verkleinen m.b.v. online programma's. (google op pdf verkleinen, en kies een online programma, BV smallpdf.com/nl/pdf-verkleinen)

Picture0001

Aanleg- en Exterieurkeuring

- Inschrijfformulier aanleg- en Exterieurkeuring

Inschrijven kan uiterlijk tot en met 15 september online via de website (klik op bovenstaande titel), daarna is het inschrijfformulier van de website af en is inschrijven niet meer mogelijk!

Loopse teven mogen deelnemen aan de aanleg- en exterieurkeuring, meldt het voorafgaand aan de proeven wel als uw teef loops is zodat we daar bij de indeling rekening mee kunnen houden.

Inschrijfgeld voor de aanlegtest (of een gedeelte hiervan) 20 Euro per ingeschreven hond, en voor de exterieurkeuring 20 Euro per ingeschreven hond.

Het totaalbedrag kunt u overmaken naar IBAN: NL07 RABO 0148 4845 22 t.n.v. Heidewachtelvereniging-fokkerijzaken te Ermelo, graag met vermelding van het aantal ingeschreven honden aan de aanlegtest en de exterieurkeuring .