Puppymap

Bij nesten die gefokt zijn volgens het verenigingsfokreglement wordt, namens de vereniging, door de fokker een puppymap uitgereikt aan de nieuwe eigenaren. Met deze puppymap kunnen de nieuwe eigenaren kennis maken met onze vereniging. Ze kunnen ook zien wat er in grote lijnen te verwachten is nadat ze de pup mee naar huis hebben genomen. Verder wordt verteld wat er voor mogelijkheden zijn op het gebied van opvoeding en de diverse trainingen. De puppymap is een losbladig systeem. Daardoor heeft de nieuwe eigenaar tegelijk een map voor het opbergen van de bij de hond behorende papieren, zoals bijvoorbeeld stamboom, diploma’s,  enzovoort. Eigenaren van een heidewachtelpup die lid zijn van onze vereniging, maar van de fokker geen puppymap hebben gekregen, kunnen contact opnemen door hier te klikken. De puppymap zal na betaling van de verzendkosten worden toegestuurd.