Veldwedstrijden Hilvarenbeek

Onder een heerlijk voorjaarszonnetje en in een goede sfeer hebben gisteren in de omgeving van Hilvarenbeek een jeugdveldwedstrijd en de voorjaarswedstrijd Continentaal II solo plaatsgevonden. In laatstgenoemde wedstrijd zijn helaas geen kwalificaties gevallen. In de jeugdveldwedstrijd daarentegen wel. De eerste plaats met de kwalificatie Zeer Goed was voor de Grote Münsterländer 'I am Jutta uut 't Vossebeltseveld' van Gitte Hoefman. Tevens werd aan haar de Harrie Verhoevenwisseltrofee uitgereikt; 2e plaats met de kwalificatie Zeer Goed was voor de Bracco Italiano Cosa con Caccia v.'t Raedthuys van Linda de Koning; 3e plaats met de kwalificatie Goed was voor de heidewachtel Eomer de Achterkrim van Steven van Baarle. Een eervolle vermelding was voor Beau van 't Heegeveld van Frans van de Beek.
Alle winnaars hartelijk gefeliciteerd.