Algemene Vergadering

Zaterdag 13 mei heeft de Algemene Vergadering plaatsgevonden. Dit jaar waren we te gast in dorpshuis ‘de Twee Marken’ in Maarn. Een locatie met goede voorzieningen, ruime parkeergelegenheid en centraal gelegen in het land. Een locatie om te onthouden.
Tijdens de vlot verlopen vergadering is uitgebreid teruggekeken op het jubileumjaar en natuurlijk is de grote groep vrijwilligers genoemd waar de vereniging nooit tevergeefs een beroep op deed hetgeen tot een spontaan en warm applaus van de leden leidde.
Zoals gebruikelijk kwamen de financiën van de vereniging aan de orde en zijn jaarcijfers en begroting 2023 goedgekeurd.
Natuurlijk werd stilgestaan bij het vertrek van Sander Fortanier als voorzitter. Doordat hij een andere functie bij zijn werkgever heeft gekregen, blijft voor hem onvoldoende tijd over om het voorzitterschap goed te blijven doen. In zijn plaats is bij acclamatie Cor Bottenheft als voorzitter benoemd. Eveneens bij acclamatie zijn Martine Brenkman-Bongers als nieuw bestuurslid en Judith van Dijk (her)benoemd.
De leden hebben, ook bij acclamatie, oud-bestuurslid Lida Reeskamp-Blok tot erelid benoemd vanwege de verdiensten voor de vereniging gedurende een periode van zeventien jaar.
Onlangs heeft het bestuur besloten Nora Bottenheft te benoemen als lid van verdienste. Deze vergadering is aangegrepen om Nora in het zonnetje te zetten.
Gebruikelijk is om de verenigingsprijzen tijdens de Algemene Vergadering uit te reiken.
De Cor Bottenheftwisseltrofee werd door Cor Bottenheft uitgereikt aan Ymke de Groot met Kyte River van Loenerhof. Vanwege verhindering van Jan van der Valk reikte Cor ook de Jan van der Valkwisseltrofee uit. Deze prijs ging naar Alexander van Dorp met Aibou Hunter van de Tafelbergheide. De uitreiking van de Ton Cozijnsentrofee, door voorzitter Sander Fortanier, aan Petra Wouters voor de behaalde resultaten met Nice Guy van Loenerhof was emotioneel beladen omdat de hond er helaas niet meer is.

Deel dit bericht:
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this